DOF's E-postkasser dur ikke - send til vores personlige e-post adresser

Siden den 21. juni har DOF Storstrøms e-postkasser kontakt@dofstor.dk og bestyrelsen@dofstor.dk samt Gedser Fuglestations e-postkasser kontakt@gedserfuglestation og styregruppen@gedserfuglestation ikke virket. Sender du et e-brev til en af e-postkasserne får du fejlmeddelelsen:

Mailfejl20240628

 Men det er ikke dig, men DOF's IT-funktion, som fejler.

Indtil videre bliver du derfor nødt til at sende til vores personlige e-postkasser. Til mig kan du fx sende til bo.kayser@gmail.com . Du kan finde yderligere personlige e-postkasser på https://www.dofstor.dk/lokalafdelingen/bestyrelsen .

Vi undskylder, at DOF ikke kan stille denne ret simple service til rådighed for vores medlemmer og andre. Vi har skrevet til DOF's administration og bedt om at få fejlene rettet straks.

Det nuværende nedbrud er desværre blot en forværring af den situation for DOF's e-post services, som har stået på siden juni 2023. Siden det tidspunkt har DOF ikke formået af rette i modtagerlisterne til vores e-postkasser. Det er derfor ikke alle relevante personer, som har modtaget de e-breve, I har sendt. 

Vi ved efterhånden ikke rigtigt, hvad vi skal gøre ved denne manglende service til medlemmerne fra DOF's lønnede medarbejdere og IT-konsulenter.

For DOF Storstrøm og Gedser Fuglestation

    Bo Kayser