Enestående chance for at prøve generalforsamling på en helt ny måde

Arsberet2020 forside

Enestående - forhåbentlig i hvert fald. Du kan slippe for at høre formanden stå og fortælle om, hvor gode han synes vi har været i DOF Storstrøm i 2020. Du kan i stedet i fred og ro læse årsberetningen på hjemmesiden. Tilsvarende kan du nøjes med at se på de ting i regnskabet og budgettet, som du selv har lyst til. Og i indkaldelsen kan du læse om, hvem der stiller op til bestyrelsen (en hel del nye), repræsentantskabet og som revisor. Og så slipper du for at køre til Sakskøbing, drikke kaffe/te, spise kage og for hyggeligt samvær.

For som nævnt tidligere afholder vi generalforsamlingen via e-mail i år. Meld dig som deltager ved at sende e-mail til kontakt@dofstor.dk. Så modtager du efter 22. februar dirigentens tekst og en stemmeseddel, som skal indsendes senest 27. februar klokken 16. Vi håber, at du vil deltage, selv om formen er lidt kedelig.

Når vi i henhold til COVID-19 reglerne igen må mødes, vil vi til gengæld holde en større ikke-generalforsamling med forhåbentlig spændende indlæg og masser af snak. Det glæder vi os til.

De bedste hilsner

Bo Kayser