Fuglestemmeture på Sydsjælland 2023

DSCN7501

Som erfarne fuglekiggere/ornitologer ved, opdages mange af fuglene på deres stemmer. Småfuglene kan være svære at få øje på, vi kan være bedre forberedt på at se dem, hvis man også kan høre dem.

Fuglestemmeture på 6 lørdage fordelt fra marts til juni. Turene vil foregå i lokalområdet på lokaliteter, hvor der er god mulighed for at følge opstarten på fuglenes stemmeaktivitet igennem foråret. Der vil være god mulighed for at høre fuglestemmerne igen og igen, og dermed er det nemmere at huske stemmerne.

Lokaliteterne udvælges på dagen alt efter vejr og vind ?

Til fuglestemmerne er der tilknyttet en del huskeregler, og der også vil være mulighed for at lave sine egne, når man hører fuglene gentagne gange.

Turene er tilrettelagt for nybegyndere og børnefamilier. Der er samkørsel men dog mulighed for at større børn kan medtages uden en voksen, efter aftale med forældrene.

Det er en god ide at være påklædt til vejret, have en kikkert med, en fuglebog, en håndmad og måske lidt drikkelse.

Turene vil have en varighed af 3-4 timer pr. gang startende kl. 09.00.

Følgende lørdage mødes vi på parkeringspladsen ved Holmegårdshallen, Glasværkvej 1 (Fensmark) 4687 Holmegård. Datoerne er 25.03, 22.04, 13.05, 27.05, 10.06 og 01.07 2023

Der er tilmelding til turen, idet vi højst kan være 15 i alt. De første 15 kan deltage, de næste vil komme på venteliste. Så derfor hurtig tilmelding til undertegnede.

Turleder Finn Jensen mobil 30456808

Vel mødt