Januar nyhedsbrev om generalforsamling m.m. er udkommet

Se hele nyhedsbrevet!

 

1.1      Hvordan afholder DOF Storstrøm generalforsamling i 2021?

På vores hjemmeside er det annonceret, at der bliver afholdt generalforsamling den 27. februar på vandrerhjemmet i Sakskøbing. Læs mere! Hvis de gældende COVID-19 regler senest den 17. februar giver mulighed for gennemførelse af sådan et arrangement, så gør vi det. Det regner bestyrelsen ikke med vil ske, så vi forventer at skulle lave en alternativ form for generalforsamling.

1.1.1       Generalforsamling via e-mail, fortsat med tilmelding

Vi planlægger fortsat med afvikling af generalforsamling for DOF Storstrøm den 27. februar.

  • Meld dig til generalforsamlingen ved at sende en e-mail til kontakt@dofstor.dk. Det gælder fortsat.
  • Dem, der senest den 22. februar har tilmeldt sig, vil blive regnet som tilmeldte og vil modtage en e-mail om generalforsamlingens afstemninger fra dirigenten. Som sædvanlig skal der stemmes om godkendelse af regnskab for 2020, budget for 2021, valg af bestyrelsesmedlemmer, valg af revisor og valg af medlemmer til DOF’s repræsentantskab.
  • Dem, som senest den 27. februar klokken 16 har afgivet deres stemmer ved at sende e-mail til kontakt@dofstor.dk, vil blive regnet som deltagere i generalforsamlingen. Deres stemmeafgivelser vil blive opgjort af dirigenten, og resultaterne vil blive meddelt på DOF Storstrøms hjemmeside.

Materialer til generalforsamlingen er allerede tilgængelige på hjemmesiden: