Vær med til at hjælpe naturen og de andre medlemmer i hyggeligt samvær

KomIBestyr DOFSST

I DOF Storstrøm sker der mange ting.

  • Vi holder ture, møder og kurser for medlemmerne.
  • Vi laver naturpolitisk arbejde, hvor vi både selv tager initiativ til forbedringer for fuglelivet, medvirker i naturråd og indsender forbedringsforslag i form af høringssvar.
  • Vi arbejder projektorienteret som fx svaners ledningskollisioner, stære som skadedyrsbekæmpere og redekasser til Store Skalleslugere.
  • Vi driver Gedser Fuglestation.
  • Om mere endnu.   

Det arbejde udføres af frivillige, som har lyst til at arbejde med vær deres områder. Lokale grupper arrangerer møder. Et lille hold tager sig af svanekollisionsundersøgelserne, en stor gruppe hjælper med til driften af Gedser Fuglestation osv. I de forskellige grupper arbejder en blanding af bestyrelsesmedlemmer og andre frivillige fra lokalafdelingen.

I DOF Storstrøms bestyrelse prøver vi at hjælpe og inspirere de andre frivillige i lokalafdelingen:

  • Hjælpen kan både være med praktisk arbejde og med økonomisk støtte fra lokalafdelingen.
  • Inspirationen kan komme via det netværk i resten af DOF, som bestyrelsesmedlemmerne har.

Ud over lidt administrativt arbejde med at holde generalforsamlinger og føre regnskab, har vi som bestyrelsesmedlemmer også mulighed for at have en givende dialog med lokale medier, andre naturforeninger, resten af DOF m.m.

Vi har behov for nye kræfter

Vi har behov for nye medlemmer til bestyrelsen. Medlemmer, som har lyst til at hjælpe med nogle at de nuværende aktiviteter, starte noget helt nyt og gøre det i hyggeligt samarbejde med os andre. Vi har bl.a. behov for en, som efter et år kan overtage kassererposten. Dybt fuglekendskab er bestemt ikke en forudsætning. Det er meget vigtigere, at du har lyst til og erfaring med af få tingene til at ske.

De seneste år er nogle bestyrelsesmedlemmer stoppet efter mange års indsat. To til stopper ved generalforsamlingen til februar 2019. Vi har derfor stort behov for nye kræfter.

Hvis du vil høre mere om det, er du meget velkommen til at kontakte Bo Kayser, telefon 5134 6278, e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

eller en af de andre i bestyrelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

DOF Storstrøms bestyrelse

Bestyrelsesorganisation DOFSST v1.1