Hvordan vil du gerne have Strømstærens format skal være? - Læsernes tilbagemeldinger

Topfoto Mar2024 ekstra

Hvordan vil du gerne have Strømstærens format skal være?

Svar på forespørgsel udsendt 29. marts 2024:

Pr. 8. april er der modtaget 9 svar. Alle er tilfredse med den nuværende løsning og synes, at PDF-filerne er lette at læse. Svarene kan sammenfattes som følgende ønsker til nyhedsbrevsløsningen:

  • Nyhedsbrevet skal findes som en PDF-fil på hjemmesiden dofstor.dk.
  • Der skal ved udgivelse af nyt nummer af Strømstæren udsendes et e-brev til de læsere, som abonnerer på denne service. E-brevet skal indeholde link til PDF-filen.
  • Som noget nyt skal der på hjemmesiden ved udgivelse af et nyt nummer laves en enkelt forside i hjemmesideformat, hvorfra der inspireres til via links at gå videre til selve hovedindholdet.
  • Endelig skal der som i dag ved udgivelse af nyt nummer annonceres med gennem en nyhed på hjemmesiden og opslag på DOF Storstrøms Facebook-gruppe.

Tak for jeres tilbagemeldinger. Det er så det, jeg tilstræber fremover.

De bedste forårshilsner

   Bo

Forespørgsel udsendt 29. marts 2024:

Nyhedsbrevet ”Strømstæren” er udkommet siden 2020. Det er lavet i Word og gemt som en PDF-fil. Det format egner sig vel bedst til at blive skrevet ud på papir og læst der. Det kan rimeligt godt ses og læses på en PC-skærm, men på en tablet og ikke mindst på en mobiltelefon er det vel ret dårligt.

På hjemmesiden har jeg mulighed for i stedet at lave det som en forsideartikel med links ind til de enkelte artikler. Ville det være godt eller i hvert fald bedre for dig?

Har du andre forslag til, hvordan nyhedsbrevets format kunne gøres mere læsevenligt?

Med det hjemmesideværktøj, som DOF bruger, har jeg ikke mulighed for at lave en opsætning, som tilpasser formatet alt efter om du ser nyhedsbrevet fra en pc, en tablet eller en mobiltelefon.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Du kan sende dine kommentarer til

kontakt@dofstor.dk.

De bedste fuglehilsner

   Bo Kayser